Весняні роботи у Краснотростянецькому відділенні УкрНДІЛГА

Опубліковано: 2024-05-14

Для проведення науково-дослідних робіт щодо відтворення лісового фонду держави якісним садивним матеріалом співробітники Краснотростянецького відділення УкрНДІЛГА закладають досліди із вирощування сіянців основних лісотвірних порід, зокрема беруть безпосередню участь у підготовці місць для висівання насіння. Метою досліджень є порівняння показників інтенсивності росту сіянців із відкритою та закритою кореневою системою, вирощених за різною технологією, в тому числі з використанням регуляторів росту рослин. Окрім проведення польових робіт у розсаднику працівники Краснотростянецького віділлення проводять догляд за його територією.

     

  

Співробітники відділення – м.н.с. Сотнікова А. В., інженер І категорії Сидоренко О. В., інженер І  категорії Сидоренко О. В., технік Вердибоженко Ю .О. проводять дослідженя в розсаднику та роботи з благоустрою території відділення

Працівники і науковці відділення вже понад 100 років зберігають і примножують досвід та  наукові надбання лісівників-дослідників Краснотростянецької лісової науково-дослідної станції, а роботи на унікальних експериментальних об’єктах в Лівобережному Лісостепу України тривають навіть у складних умовах сьогодення.

 

Краснотростянецьке відділення УкрНДІЛГА