Розширене засідання профспілкового комітету трудового колективу УкрНДІЛГА

Опубліковано: 2023-09-29

29 вересня 2023 року відбулися урочисті збори трудового колективу Інституту.

Профспілковий комітет УкрНДІЛГА та директор Віктор Ткач привітали колег з нагоди Дня захисників і захисниць України.

 

Почесними грамотами УкрНДІЛГА за заслуги у забезпеченні територіальної цілісності та обороноздатності України, за активну громадянську позицію, за самовідданість і патріотизм  були відзначені:

Почесними грамотами УкрНДІЛГА за активну громадянську позицію та вагомий внесок у волонтерську діяльність яка наближає Україну до Перемоги відзначені:

 

Подякою  за активну громадянську позицію та вагомий внесок у волонтерську діяльність,  яка наближає Україну до Перемоги, нагородили провідного інженера апарату управління Богомолова Вадима Володимировича.

На сьогодні співробітники Інституту та науково-дослідної мережі УкрНДІЛГА захищають державу у лавах ЗСУ, волонтерять, об’єднуються і допомагають тим, хто цього потребує.

Співробітниці УкрНДІЛГА Дишко Валентина Андріївна, Лось Світлана  Анатоліївна, Тарнопільська Оксана Михайлівна та Терещенко Лариса Іванівна створили волонтерську групу «Лісові мавки» та плетуть маскувальні сітки.

Вшановуємо українських героїв та героїнь, відзначаємо їхню мужність та відвагу та продовжуємо робити все можливе, всі разом йдемо до Перемоги!

Слава Україні та ЗСУ!

 

 

Пресслужба УкрНДІЛГА