Олександр Іванович Глод святкує 60-річчя!

Опубліковано: 2023-04-16

Щиро вітаємо директора Державного підприємства «Степовий ім. В. М. Виноградова філіал УкрНДІЛГА»  Олександра Івановича Глода з ювілеєм!

Олександр Іванович все своє життя присвятив служінню на благо лісового господарства України.

За період роботи обіймав посади: інструктора десантно-пожежної групи, помічника лісничого, лісничого, головного лісничого, директора лісгоспу, заступника генерального директора Херсонського ЛГО, начальника Херсонського ОУЛМГ. 

Понад 5 років він керує державним підприємством «Степовий ім. В.М. Виноградова філіал УкрНДІЛГА». У такий складний для нашої країни час Олександр Іванович продовжує дбати про своїх підлеглих та їхні родини.

О. І. Глод за період роботи у філіалі проявив себе ініціативним керівником, добрим організатором виробництва, старанним і дисциплінованим спеціалістом. Як досвідчений фахівець особливу увагу він приділяє збереженню лісів, охороні їх від пожеж і лісопорушень, належному санітарному стану лісу, захисту від шкідників і хвороб. Це стосується й молодих насаджень, які становлять основу закріплення Нижньодніпровських пісків. Під керівництвом О. І. Глода у розсаднику Дослідного лісництва щорічно вирощують сіянці сосни кримської для забезпечення держлісгоспів півдня України посадковим матеріалом. Олександр Іванович сприяє проведенню наукових дослідів із вирощування декоративних саджанців. Він дбає про збереження техніки, постійно підтримує ділові контакти з керівниками та спеціалістами лісогосподарських та інших підприємств району й області.

Вимогливий керівник, особливі вимоги ставить до лісової охорони, слідкує за належним виконанням підлеглими своїх обов’язків та вимог із охороні праці.

За довголітню сумлінну працю, особистий внесок у підвищення ефективності ведення лісового господарства, впровадження наукових розробок у лісогосподарське виробництво був нагороджений відзнаками та нагородами Держлісагентства.

Шановний Олександре Івановичу! У цей святковий день від усього серця бажаємо Вам міцного здоров’я та безмежного щастя, мирного неба та стабільного добробуту, нових звершень і численних здобутків на професійній ниві! Нехай доля завжди посміхається Вам, колеги і співробітники цінують і поважають Вас, а рідні та близькі завжди будуть для Вас надійною опорою!

Колектив УкрНДІЛГА