Розпочав свою роботу інтернет-магазин “ДроваЄ”

Опубліковано: 2022-11-21

Нещодавно Держлісагентство запустило інтернет-магазин “ДроваЄ”. Тут кожен громадянин може ознайомитися з асортиментом, який пропонують лісгоспи України, знайти для себе найближче підприємство, а також придбати дрова для опалення в режимі онлайн, тобто не виходячи з дому.

Заступник Голови Держлісагентства з цифрового розвитку Віктор Смаль розповідає про роботу інтернет-магазину “ДроваЄ”, як авторизуватися в ньому та оформити замовлення, як вирішувати питання із доставкою дров та інш.

Важливо пам’ятати, що це інтернет-магазин, де ви напряму контактуєте з лісгоспом. “ДроваЄ” не має відношення до програми безкоштовних дров населенню. Це додатковий варіант оформлення купівлі дров.

Зазначимо, що Держлісагентство відповідає за 73% лісів України. Всі дрова, які ви купуєте через інтернет-магазин чи фізично в лісгоспах, заносяться до електронного обліку деревини і є легальними. Якщо ви купуєте дрова за оголошенням на маркетплейсах, ми не можемо нести відповідальність за продукт, який ви потім отримаєте.

Купуйте дрова офіційно.

Пресслужба Держлісагентства