Україна святкує День Захисника. Вітаємо всіх наших Захисників і Захисниць!

Опубліковано: 2022-10-14

Ми живемо у XXI сторіччі, і наша Нація сьогодні змужніла. Ми стали справді єдиним народом. Ми згадали хто є ми, і усвідомили ким є наш східний сусід. Наші Захисники і Захисниці – нащадки українських козаків, мужніх і віртуозних воїнів, – вийшли боронити українську землю, право українців вільно жити на своїй землі.

Наша велика родина платить високу ціну за право бути вільними, за свою незалежність. Багато хто з нас втратив близьку людину або домівку… Чиїсь рідні знаходяться на окупованих орками територіях… Але ми всі вистоїмо. Бо наші Воїни незламні. Їхня сила духу загартована століттями.

Сьогодні майже в кожній родині є люди, які захищають Україну зі зброєю в руках. Вони знають про  в і й н у  більше, ніж про неї знаємо ми…

Шановні наші Захисники, ми вклоняємося перед вашою мужністю і стійкістю! Ми пишаємося вашим щоденним подвигом! Нехай Пресвята Богородиця береже вас від кулі ворога! Ми молимося за вас і нашу землю і робимо все, що можемо в тилу задля Перемоги. Голова Держлісагентства України Юрій Болоховець розповів про зусилля лісової галузі та її вклад у нашу майбутню перемогу.

Хлопці й дівчата зі Зброєних Сил України, Територіальної Оборони, ви – найкращі! Ми пишаємося вами! Повертайтеся додому здорові і з Перемогою!

Слава Україні! Слава нашим Героям!

Пресслужба УкрНДІЛГА