Колектив УкрНДІЛГА вітає з 60-річчям Вадима Володимировича Богомолова!

Опубліковано: 2022-08-09

Вітаємо провідного інженера відділу новітніх інформаційних технологій Вадима Володимировича Богомолова з ювілеєм!

За понад 25-річний час роботи в УкрНДІЛГА ювіляр здійснював дослідження в галузі новітніх інформаційних технологій, був виконавцем низки бюджетних і госпдоговірних тем, автором і співавтором наукових праць за цим напрямом. Сьогодні Вадим Володимирович є широко відомим і визнаним фахівцем з питань GIS і GPS технологій, який проводить активну роботу серед працівників галузі з впровадження та наукового супроводу програмних розробок Інституту на рівні Держлісагентства, ВО «Укрдержліспроєкт», обласних управлінь лісового та мисливського господарства, держлісгоспів. Наразі він здійснює постійну технічну підтримку Геопорталу «Ліси України», надає відповідну методичну та технічну допомогу всім підрозділам УкрНДІЛГА та його науково-дослідної мережі.

Знаємо Вадима Володимировича як дисциплінованого, наполегливого, акуратного та відповідального науковця, який постійно підвищує свій кваліфікаційний рівень шляхом освоєння нових методичних підходів, аналізує нові напрями інформаційних технологій у світі та має шану й беззаперечний авторитет у колективі.

У цей знаменний день щиро бажаємо Вам, дорогий Вадиме Володимировичу, міцного здоров’я та довгих років життя, нездоланної витримки й оптимізму в наш непростий час, миру та скорішої перемоги, подальшої реалізації всіх планів і задумів! Нехай у Вашому домі завжди панують любов, злагода та добробут на многая і благая літа!

Колектив УкрНДІЛГА