Директор УкрНДІЛГА В. П. Ткач відвідав Краснотростянецьке відділення інституту

Опубліковано: 2022-07-06

30 червня 2022 р. директор Українського науково-дослідного інституту лісового господарства та агролісомеліорації В. П. Ткач відвідав Краснотростянецьке відділення УкрНДІЛГА, що знаходиться в м. Тростянець Сумськой області.

Директор УкрНДІЛГА зустрівся зі співробітниками відділення, було обговорено питання виконання наукової тематики 2022 року, визначено напрями подальшої роботи відділення у воєнний час. Було оглянуто будівлю Краснотростянецького відділення, яка зазнала сильного руйнування внаслідок воєнних дій. Також відбулася зустріч В. П. Ткача з начальником Сумського обласного управління лісового та мисливського господарства В. П. Чигринцем і директором Тростянецького лісгоспу В. І. Зубком. Виробничники показали, як відбудовують пошкодженні війною будівлі Нескучанського, Тростянецького та Литовського лісництв. На зустрічі було визначено напрями співпраці з підприємствами області стосовно проведення досліджень на госпдоговірних засадах. Фахівці лісового господарства поділилися досвідом вирощування садивного матеріалу декоративних видів на розсаднику Нескучанського лісництва.



Обговорення особливостей технології вирощування садивного матеріалу декоративних видів на розсаднику Тростянецького лісгоспу

За підсумками зустрічі учасники дійшли спільної думки про необхідність відбудови будівлі відділення та подальшого розвитку лісової науки в регіоні як справи, що має велике державне, наукове, історичне та культурне значення.

Прес-служба УкрНДІЛГА