Вітаємо з 50-річчям заснування «Укрцентркадриліс»!

Опубліковано: 2020-10-13

13 жовтня 2020 року виповнюється 50 років зі дня заснування «Укрцентркадриліс». «Укрцентркадриліс» – це велика історія комунікації багатотисячної родини лісівників.

Із 2002 року організацію очолює кандидат с.-г. наук  Ірклієнко Сергій Петрович.

Серед основних напрямків діяльності Центру є післядипломна освіта керівних працівників та спеціалістів підприємств і установ Державного агентства лісових ресурсів України та інших юридичних і фізичних осіб; проведення навчання посадових осіб і спеціалістів з питань охорони праці; видавництво навчальних посібників, конспектів лекцій, монографій, методичних матеріалів для інформаційного забезпечення навчального процесу та вирішення проблем лісової галузі; проведення науково-дослідних,  дослідно-конструкторських та впроваджувальних робіт; надання консультацій підприємствам з питань економіки, фінансів, ведення бухгалтерського обліку, правознавства, управління, маркетингу, охорони праці, впровадження нових технологій у виробництво.

Бажаємо дружньому колективу «Укрцентркадриліс»  успіхів у всіх починаннях, нескінченого ентузіазму та легкості у вирішенні важливих питань! Фінансового добробуту, нових здобутків та звершень!

За дорученням директора УкрНДІЛГА

Прес-служба УкрНДІЛГА