Вітаємо Ірину Миколаївну Жежкун з ювілеєм!

Опубліковано: 2021-11-11

Колектив УкрНДІЛГА щиро вітає кандидата економічних наук, старшого наукового співробітника лабораторії економіки і організації лісового господарства Жежкун Ірину Миколаївну з ювілейною датою!

Ірина Миколаївна працює в системі УкрНДІЛГА з 2005 року – спочатку в ДП «Новгород-Сіверська ЛНДС», а з березня 2018 року – безпосередньо в інституті  на посаді старшого наукового співробітника.

І. М. Жежкун проводить дослідження, пов’язані з економікою лісового господарства України, зокрема щодо фінансово-економічного стану підприємств лісового господарства,  економічного оцінювання лісових ресурсів та ефективності діяльності підприємств галузі, ціноутворення на продукцію лісового господарства, моніторингу ринку деревини в Україні тощо. Ірина Миколаївна має 27 років наукового та науково-педагогічного стажу, опублікувала близько 80 наукових праць. Неодноразово отримувала подяки й Почесні грамоти УкрНДІЛГА та Держлісагентства України, відзначена нагрудним знаком «Відмінник лісового господарства України». Ірина Миколаївна бере активну участь у просвітницькій діяльності щодо популяризації історії розвитку та функціонування лісового господарства країни, знайомлячи громадськість та учнів освітніх закладів різного рівня з досягненнями лісової галузі. За час роботи в УкрНДІЛГА заслужила глибоку повагу колег як висококваліфікований та ерудований науковець, захоплена своєю справою й відповідальна людина, привітна та доброзичлива жінка.

У цей святковий день бажаємо Ірині Миколаївні міцного здоров’я та щастя на довгі роки, злагоди й тепла у родині, наснаги та нових маштабних здобутків у лісівничій науці!

Колектив УкрНДІЛГА