Вітаємо з 75-річчям Анатолія Васильовича Полупана!

Опубліковано: 2021-11-04

Колектив УкрНДІЛГА сердечно вітає канд. с.-г. наук провідного наукового співробітника лабораторії нових інформаційних технологій, Відмінника лісового господарства України, автора понад 100 наукових праць Анатолія Васильовича Полупана з ювілеєм!       

Анатолій Васильович Полупан народився в с. Андріївка Харківської області. У 1966 р. закінчив Чугуєво-Бабчанський лісовий технікум за спеціальністю «Лісове господарство». У 1969 р. він прийшов працювати в УкрНДІЛГА. Трохи згодом закінчив Харківський інженерно-економічний інститут за спеціальністю «Організація машинної обробки економічної інформації», захистив кандидатську дисертацію.

Увесь трудовий шлях Анатолія Васильовича пов’язаний із УкрНДІЛГА – він працює тут вже понад 50 років! За цей час обіймав посади старшого лаборанта, інженера-економіста, керівника групи математичних методів аналізу, старшого та провідного наукового співробітника. Майже 30 років він очолював один із найперспективніших напрямів у лісовому господарстві – нові інформаційні технології.

Анатолій Васильович є висококваліфікованим науковцем, умілим організатором і щирою, скоромною й доброзичливою людиною. Колеги й керівництво Інституту поважають його за порядність, відкритість, професіоналізм і відданість науці.

А. В. Полупан був керівником численних науково-дослідних тем. За особистою участю та під його керівництвом, зокрема, було розроблено низку документів щодо автоматизованих робочих місць фахівців лісової галузі, які функціонують на різних рівнях управління (держлісгосп, обласне управління лісового господарства, Держлісагентство). В останні роки Анатолій Васильович успішно працює над проблемами, пов’язаними з впровадженням ГІС-технологій в лісове господарство нашої держави, проведенням лісооблікових робіт згідно з європейськими стандартами тощо.

Шановний Анатолію Васильовичу! У цей знаменний день прийміть наші найщиріші вітання з нагоди Вашого 75-річчя! Бажаємо Вам міцного здоров’я  та оптимізму! Злагоди й тепла у Вашій родині, натхнення та чудових, радісних подій! І, звісно, бажаємо Вам масштабних ідей у лісівничій науці та їхньої швидкої реалізації на благо України!

Колектив УкрНДІЛГА