УкрНДІЛГА оголошує конкурс на заміщення вакантних посад

Опубліковано: 2020-10-29

старшого наукового співробітника лабораторії екології лісу УкрНДІЛГА (1 посада), старшого наукового співробітника лабораторії моніторингу та сертифікації лісів УкрНДІЛГА (1 посада).

На заміщення вакантної посади старшого наукового співробітника може претендувати особа з науковим ступенем не нижче доктора філософії (кандидата наук), яка має не менше 5 років досвіду, за останні п’ять років не менше 5 публікацій наукових та/або навчально-методичних праць, які опубліковані у вітчизняних та/або іноземних (міжнародних) рецензованих фахових виданнях, у тому числі не менше однієї у періодичних виданнях, включених до міжнародних наукометричних баз, та/або патентів.

Перелік документів для участі у конкурсі:

Кандидати, які працюють в УкрНДІЛГА, подають лише заяву про участь у конкурсі та перелік наукових праць, опублікованих у вітчизняних та/або іноземних (міжнародних) рецензованих фахових виданнях.

Документи приймаються до 30 листопада 2020 р. за адресою: 61024, Харків, вул. Пушкінська, 86, веб-сайт: uriffm.org.ua; e-mail: vs@uriffm.org.ua. За довідками щодо участі в конкурсі звертатися до вченого секретаря Кобця О.В., тел. (057) 707-80-42.