Пішов із життя Заслужений лісівник України Крикун Микола Петрович

Опубліковано: 2020-11-06

Із глибоким сумом повідомляємо, що 5 листопада 2020 року передчасно пішов із життя Микола Петрович Крикун – людина, чий вагомий внесок у розвиток лісового господарства важко переоцінити.

Крикун Микола Петрович народився у 1947 році. Працював пожежним сторожем Катюжанського лісництва Димерського лісгоспзагу, що на Київщині. У 1967 році він вступив до Української ордена Трудового Червоного прапора сільськогосподарської академії за спеціальністю «Лісове господарство». Свій трудовий шлях продовжив у Тетерівському дослідно-виробничому лісгоспзазі на посаді інженера лісових культур.

Із 1972 року і до завершення трудового шляху працював на посаді лісничого Першотравневого лісництва ДП «Київська лісова науково-дослідна станція». За значні здобутки на професійній ниві у 2015 році Указом Президента України був нагороджений почесним званням Заслужений лісівник України.

Колектив УкрНДІЛГА висловлює щирі та глибокі співчуття рідним, близьким, колегам із приводу передчасної смерті Крикуна Миколи Петровича.

У пам’яті всіх, хто знав і працював разом із Миколою Петровичем, він назавжди залишиться високопрофесійним і кваліфікованим фахівцем, вихованою та чуйною людиною, яка вірно служила обраній справі та Батьківщині. Розділяємо біль утрати, висловлюємо щирі та глибокі співчуття родині, близьким і колегам померлого, сумуємо та підтримуємо в час скорботи.

Вічна пам’ять!

      Колектив УкрНДІЛГА