Вітаємо з ювілеєм Ірину Василівну Оболоник!

Опубліковано: 2021-05-31

У цей чудовий травневий день щиро вітаємо завідувачку науково-інформаційного відділу УкрНДІЛГА кандидата фізико-математичних наук Ірину Василівну Оболоник із 50-річчям!

Діяльність Ірини Василівни є вкрай важливою – на її жіночих плечах лежить інформаційне забезпечення науково-дослідних робіт і співробітництва інституту з вітчизняними та закордонними науковими установами та навчальними закладами, громадськістю та зі ЗМІ; підтримка веб-сайту УкрНДІЛГА, організація редакційно-видавничої діяльності, зокрема фахового збірника «Лісівництво і агролісомеліорація», інформаційних матеріалів, монографій, статей, рекомендацій тощо.

За всією цією багатоплановою діяльністю стоїть привітна, миловидна, доброзичлива жінка. Ірина Василівна – бездоганний працівник і розуміюча колега, турботлива матуся і гарна господиня.

У цей знаменний день бажаємо Ірині Василівні від усього колективу УкрНДІЛГА міцного здоров’я та добробуту, невичерпних сил та енергії, довгої та плідної праці на благо лісівничої науки! Нехай у Вашому житті не буде місця для зневіри і печалей, а кожен день приноситиме лише радість, усмішки та подарунки, зичимо, щоб Вас оточували тільки щирі люди та віддані друзі, а родинна оселя нехай завжди буде повною на радісні події, розуміння, любов та натхнення!

Колектив УкрНДІЛГА