Відбулася зустріч учених Поліського філіалу УкрНДІЛГА із представниками Поліського національного університету

Опубліковано: 2021-03-12

04 березня 2021 року на території Поліського філіалу УкрНДІЛГА ім. Г. М. Висоцького відбулася зустріч із представниками Поліського національного університету. Під час зустрічі обговорено подальші плани та розширення співпраці на 2021 р. у розрізі агролісомеліоративної тематики для спеціальності 103 «Науки про землю».

Участь у зустрічі від Поліського філіалу УкрНДІЛГА ім. Г. М. Висоцького взяли т. в. о. директора, с. н. с. канд. с.-г. наук Шевчук В. В., науковий співробітник канд. с.-г. наук Жуковський О. В. та від Поліського національного університету факультету лісового господарства та екології завідувач кафедри біоресурсів, аквакультури та природничих наук, канд. біол. наук, доцент Світельський М. М., доцент кафедри екологічної безпеки та економіки природокористування, канд. с.-г. наук, доцент Климчик О. М. і доцент кафедри біоресурсів, аквакультури та природничих наук канд. с.-г. наук, доцент Матковська С. І.

Основним напрямком розширення співпраці є проведення спільних екологічних і селекційних досліджень у лісових екосистемах Житомирського Полісся. Заплановано залучення наукових співробітників Поліського філіалу УкрНДІЛГА ім. Г. М. Висоцького з метою розв’язання конкретних питань, що виникають у процесі досліджень, обговорення отриманих результатів та обмін науковою інформацією.

Прес-служба Поліського філіалу УкрНДІЛГА