Вітаємо з 65-річчям Євгена Миколайовича Шахнера!

Опубліковано: 2021-01-18

Колектив Українського ордена «Знак Пошани» науково-дослідного інституту лісового господарства та агролісомеліорації ім. Г. М. Висоцького щиро вітає заступника директора УкрНДІЛГА Євгена Миколайовича Шахнера з Днем народження!   

Важко повірити, але… Євген Миколайович працює в Інституті вже понад 40 років. Без відриву від виробництва він навчався в аспірантурі УкрНДІЛГА з 1981 по1984 рік за спеціальністю «Економіка, організація, управління та планування народного господарства». Далі обіймав посади молодшого наукового, наукового та старшого наукового співробітника лабораторії економіки й організації лісового господарства. Декілька років працював головним економістом інституту, очолював нашу профспілкову організацію. З вересня 2002 року Євген Миколайович Шахнер обіймає посаду заступника директора УкрНДІЛГА. Він здійснює загальне керівництво діяльністю інституту та його дослідної мережі з виробничих питань, зокрема пов’язаних із капітальним будівництвом, ремонтом, а також впровадженням у виробництво наукових розробок УкрНДІЛГА.

 

 

За роки плідної діяльності Є. М. Шахнер опублікував 39 наукових праць, є автором і співавтором низки рекомендацій із питань економіки й управління лісового господарства.

Євген Миколайович – професіонал своєї справи, порядна, відкрита, доброзичлива, життєрадісна та щира людина. Ми шануємо його за десятиріччя самовідданого та сумлінного служіння на благо інституту та лісівничої науки.

Шановний Євгене Миколайовичу, прийміть наші найщиріші вітання з нагоди Вашого 65-річчя! Міцного Вам здоров’я, невичерпного натхнення на нові реконструкції в нашій «оселі», довгих років життя, нескінчених сил та енергії! Нехай Ваші посмішка, підтримка та турбота завжди будуть поряд із нами, доброзичливість, оптимізм та почуття гумору завжди будуть супутниками по життю, вдача та наснага нехай завжди будуть на Вашому боці, вдома нехай зігрівають Вас затишок, злагода та любов рідних і близьких!

Колектив УкрНДІЛГА