На ДП «Новгород-Сіверська ЛНДС» відбулися звітно-виборні збори первинної профспілкової організації

Опубліковано: 2021-03-01

Наприкінці лютого в актовій залі ДП «Новгород-Сіверська лісова науково-дослідна станція» відбулись загальні звітно-виборні збори первинної профспілкової організації підприємства.

Директор ДП «Новгород-Сіверська лісова науково-дослідна станція» УкрНДІЛГА, к. с.-г. н., с. н. с. А. М. Жежкун та голова профспілкового комітету Н. В. Матюшко доповіли щодо результатів діяльності за 2020 рік та виконання умов Колективного договору. Під час засідання було обговорено та схвалено проєкт Колективного договору між адміністрацією та первинною профспілковою організацією на 2021–2023 рр. зі змінами та доповненнями, а також затверджено голову та новий склад профспілкового комітету. Голову профспілкового комітету Матюшко Н. В. обрано кандидатом у члени обласного комітету Чернігівської обласної організації професійної спілки працівників лісового господарства України та делеговано на звітно-виборну конференцію Чернігівської обласної організації професійної спілки працівників лісового господарства України.

На захід була запрошена голова обласного профспілкового комітету працівників лісового господарства – Н. М. Кудласевич. Вона проінформувала присутніх щодо результатів роботи профспілки за минулий рік, подякувала за сумлінну працю та побажала подальших успіхів у роботі всьому колективу.

ДП «Новгород-Сіверська лісова науково-дослідна станція»