Стажування у Державному університеті штату Пенсільванія, США (Penn State University, USA)

Опубліковано: 2020-01-24

Заступник директора ДП «Вінницька лісова науково-дослідна станція» І. С. Нейко проходить стажування у Державному університеті штату Пенсільванія, США (Penn State University, USА) за программою WIRA.

Наукова програма WIRA - це програма, яка надає можливість для професійного розвитку українських викладачів та науковців щодо вдосконалення навчальних програм, викладання навчальних дисциплін, удосконалення методик наукових досліджень.

Основними цілями Програми є:

Програма надає можливості викладачам сільськогосподарських університетів та науковцям упродовж семестру (4 місяці) розширити свої знання та збагатити викладацький і науковий досвід завдяки відвідуванню занять та співпраці із співробітниками університету Penn State.

Завдання Програми WIRA – надати викладачам та науковцям університетів і дослідних установ України можливість участі у розробленні курсів, методик викладання та проведення наукових досліджень. Стипендіати мають змогу тісно співпрацювати зі співробітниками університету Penn State з метою обміну досвідом. Упродовж свого перебування в університеті Penn State українські науковці та викладачі проходять курси, відвідують семінари та колоквіуми, проводять спільні польові дослідження та можуть бути запрошеними на викладання або спільне навчання в університеті.

Будівля Penn State University

Співпраця українських та американських вчених, безперечно, сприяє подальшому розвитку науки в нашій країні.

Прес-служба ДП "Вінницька ЛНДС"