УкрНДІЛГА оголошує конкурс на заміщення вакантних посад

Опубліковано: 2020-01-29

старшого наукового співробітника лабораторії лісівництва УкрНДІЛГА (1 посада), лабораторії лісових культур та агролісомеліорації УкрНДІЛГА (1 посада), лабораторії селекції УкрНДІЛГА (1 посада), молодшого наукового співробітника лабораторії лісових культур та агролісомеліорації УкрНДІЛГА (1 посада), лабораторії селекції УкрНДІЛГА (3 посади), лабораторії лісового ґрунтознавства УкрНДІЛГА (1 посада).

На заміщення вакантної посади старшого наукового співробітника може претендувати особа з науковим ступенем не нижче доктора філософії (кандидата наук), яка має не менше 5 років досвіду наукової, науково-технічної, науково-педагогічної, науково-організаційної діяльності, за останні п’ять років не менше 5 публікацій наукових та/або навчально-методичних праць, які опубліковані у вітчизняних та/або іноземних (міжнародних) рецензованих фахових виданнях, у тому числі не менше однієї у періодичних виданнях, включених до міжнародних наукометричних баз, та/або патентів.

На заміщення вакантної посади молодшого наукового співробітника може претендувати особа з науковим ступенем не нижче доктора філософії (кандидата наук) або магістр (спеціаліст).

Перелік документів для участі у конкурсі:

Кандидати, які працюють в УкрНДІЛГА, подають лише заяву про участь у конкурсі та перелік наукових праць, опублікованих у вітчизняних та/або іноземних (міжнародних) рецензованих фахових виданнях.

Документи приймаються до 28 лютого 2020 р. за адресою: 61024, Харків-24, вул. Пушкінська, 86, веб-сайт: uriffm.org.ua; e-mail: vs@uriffm.org.ua. За довідками щодо участі у конкурсі звертатися до вченого секретаря Кобця О.В., тел. (057) 707-80-42.