Національний конкурс «Благодійна Україна»

Опубліковано: 2020-01-29

«Асоціація благодійників України» 13-й раз поспіль проводить Національний конкурс «Благодійна Україна». Це єдиний діючий загальнонаціональний проект із відзначення кращих благодійників та найефективніших благодійних ініціатив в українському суспільстві.

Цього року проводиться конкурс у новій відзнаці – «Благодійність в сфері екології та охорони довкілля». У цій номінації розглядаються заявки щодо діяльності благодійників, волонтерів, благодійних, неурядових та волонтерських організацій у сфері охорони довкілля та екології.

У конкурсі можуть брати участь благодійники/волонтери, які надавали благодійну допомогу для вирішення  актуальних суспільних проблем у період із 1 січня по 31 грудня 2019 року. Останній термін подачі заявок для участі в Національному конкурсі «Благодійна Україна – 2019» – 1 березня 2020 року.

Додаткову інформацію про конкурс можна отримати на його офіційному сайті www.blagoukraine.org або в Оргкомітеті конкурсу. Відповідальна особа – Оксана Лобко, конт. тел.: (067)16 404 11, електронна пошта: konkurs.blago@gmail.com.

Прес-служба УкрНДІЛГА