Відбулася зустріч науковців та освітян Харківщини з головою Харківської обласної державної адміністрації

Опубліковано: 2020-02-28

26 лютого 2020 року в Науково-технологічному комплексі «Інститут монокристалів» НАН України відбулася зустріч представників наукових та освітніх установ і закладів Харківщини з головою Харківської ОДА Олексієм Кучером. Метою зустрічі було обговорення актуальних проблем розвитку науково-технічного потенціалу регіону.

У заході взяли участь керівники наукових установ, ректори закладів вищої освіти, провідні науковці м. Харкова. Представниками від УкрНДІЛГА були вчений секретар Кобець О.В. та завідувач науково-інформаційного відділу Оболоник І.В.

Про стан науки Харківщини доповів генеральний директор Науково-технологічного комплексу «Інститут монокристалів» НАН України, голова Північно-Східного наукового центру НАН України і МОН України Володимир Семиноженко.

У рамках заходу з доповідями про актуальні питання розвитку науки та освіти виступили керівники харківських підприємств, наукових установ і вищих навчальних закладів.

Підбиваючи результати зустрічі, голова Харківської ОДА Олексій Кучер відзначив важливість і актуальність подібних заходів і наголосив на необхідності та готовності надання підтримки та допомоги у розвитку науки в регіоні.

Прес-служба УкрНДІЛГА